KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

VI PRESENTERAR DE NYA HÖRLURARNA OCH ÖRONSNÄCKORNA FRÅN BOSE

Mer än en produktuppdatering – en milstolpe i hörlurarnas utveckling

Vanliga hörlurar har alltid handlat om att skapa en bättre lyssnarupplevelse. Men det har sitt pris: det isolerar dig från allt som händer runt omkring dig. Men inte nu längre.

TILLGÄNGLIGA NU

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Om du tycker att den djärva nya designen är uppfriskande ska du vänta tills du får höra vad de kan göra. Förutom det förstklassiga ljud som Bose är känt för är de här hörlurarna fullmatade med nya brusreduceringsmöjligheter, ett oöverträffat mikrofonsystem och intuitiva pekkontroller. Du kommer att höra och bli hörd som aldrig förr.

LANSERAS I SEPTEMBER 2020

Bose Sport Earbuds

Förutom ljudprestanda, komfort och stabilitet som våra SoundSport Free-öronsnäckor är kända för, utlovar den här mindre och snyggare versionen nya funktioner, som intuitiva touchfunktioner. Kort sagt har de allt du behöver för att klara dagen.

LANSERAS I SEPTEMBER 2020

Bose QuietComfort® Earbuds

Det här är verkligt trådlösa in-ear-hörlurar med otrolig brusreducering. De här öronsnäckorna sätter en ny standard och är utformade för att ge brusreducering som kan jämföras med våra mest kraftfulla hörlurar med huvudbygel. Och precis som alla andra nya hörlurar är de fullspäckade med ett stort bärbart tillbehör som intuitiva pekkontroller och ett bärbart laddningsfodral som gör att öronsnäckorna kan laddas när de inte används.

Kvinna som använder Bose Noise Cancelling Headphones 700

Lev livet med huvudet uppåt och telefonen nedåt

Eftersom vi är vana vid att våra smarttelefoner gör så många saker åt oss tittar vi ständigt på dem. Vi slår ner blicken och glömmer att vara uppmärksamma på omgivningen. Men inte nu längre.

Med vårt nya utbud av hörlurar kan du vara ansluten till din telefon utan att behöva titta på den eller ens röra vid den. Du kan styra musik, appar och aviseringar med din röst – även i miljöer med buller eller blåst. Med våra nya brusreducerande hörlurar kan du styra exakt hur mycket omgivande ljud du vill släppa in.

Omarbetad på alla sätt

Vårt nya utbud av hörlurar klarar mycket mer än att tillhandahålla ljud för musik, videor och samtal. De hjälper dig att kommunicera, hålla dig informerad, koncentrera dig bättre, ta del av underhållning och mycket mer.

Läs vidare för att få veta mer om några av höjdpunkterna med Bose Noise Cancelling Headphones 700. Just nu håller vi också på att utveckla helt trådlösa in-ear-hörlurar som erbjuder både vissa delar av denna funktion och ytterligare spännande innovationer.

Ikon för inbyggda röstassistenter

Två röstassistentalternativ är bättre än ett

Vi har alla vår virtuella favoritassistent. Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan du välja den som passar dig bäst. Tryck bara på en knapp så kommer du till Google Assistent. Om du föredrar telefonens inbyggda röstassistent Siri kan du även komma åt den.

Mikrofonikon

Vill du ha tydligare samtal och röstkommandon? Vi hör vad du säger.

Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 låter din röst kristallklar vid telefonsamtal tack vare vårt nya oöverträffade system med fyra mikrofoner som anpassar sig perfekt till blåsiga och bullriga miljöer. Hur bullriga? Du kan ta ett affärssamtal mitt i lunchruschen på en restaurang, och din röst kommer att isoleras så väl från bakgrundsljudet att den du talar med kommer att tro att du sitter på kontoret.

Även din röstassistent hör dig så tydligt att dina kommandon fångas upp med oöverträffad exakthet. Om du skulle diktera ett textmeddelande på ett fullsatt tåg kommer mikrofonen inte att ta upp andra samtal – även om de pågår precis bredvid dig.

Ikon för justerbar brusreducering

Brusreducering som bara vi kan göra den: bättre.

Vi har designat Bose Noise Cancelling Headphones 700 för att inte bara förbättra brusreduceringen: vi har också utvecklat ett nytt sätt att använda den.

Om du t.ex. försöker koncentrera dig på ett hektiskt kafé kan du maximera brusreduceringen för att eliminera distraktioner. Om du däremot vill höra vad som pågår omkring dig, t.ex. när du promenerar längs med en trafikerad gata mitt i stan, kan du minimera brusreduceringen så att du hör allt som händer runt omkring. Du kommer att kunna höra din omgivning så väl att du glömmer att du har hörlurar på dig.

Vid andra tillfällen kanske du föredrar något mittemellan. Då väljer du något av de nio övriga lägena.

Hörlurar lika användbara som dagen är lång

Om du är som de flesta har du förmodligen bara på dig hörlurar under vissa tider på dagen. Kanske när du tränar. Sitter på tåget. Arbetar vid ditt skrivbord. Eller läser på ett kafé. Vi hoppas att våra nya hörlurarna ska bli till ett oumbärligt tillbehör som du bär hela dagen – precis som du skulle göra med ett par glasögon.

Man som använder Bose Noise Cancelling Headphones 700