Välkända hörlurar, öronsnäckor och solglasögon

Säg hej till våra nya hörlurar, öronsnäckor och det senaste inom ljud

Här presenterar vi våra nya brusreducerande True Wireless-öronsnäckor, sportöronsnäckor med Bluetooth®, och fler Bose Frames bland våra Bose Open Ear Audio™-solglasögon. Dessutom får du en glimt av vad som kan vara nästa steg inom ljud från Bose.

Hårt arbete leder till förnyelse

För 20 år sedan lanserade Bose de första brusreducerande QuietComfort®-hörlurarna för vanliga konsumenter efter år av forskning och utveckling. Sedan dess har vi fortsatt ett arv av forskning, utveckling och innovation med varje ny version av hörlurar, en ny nivå av brusreduceringsteknik och expansion in i nya ljudområden – som trådlösa öronsnäckor som inte ens passar i dina öron. Vi har hela tiden varit Dr. Bose passion och vision trogna: avancemang ska baseras på forskning och insikt. Det engagemanget gör att vi särskiljer oss från mängden, men vi måste också uppfylla en helt annan standard, trots att det kräver mer tid och möda.

Den efterlängtade lanseringen av våra första trådlösa brusreducerande in-ear-öronsnäckornbsp;är ett bevis på hur hårt våra tekniker, designer och produktchefer har arbetat. Vi strävar efter att förutse kundernas behov, önskemål och problem samtidigt som vi uppfyller våra egna höga standarder.

För att presentera våra senaste innovationer vill vi dela med oss av lite opublicerad information och några berättelser från Bose.

NYHETER

Bose QuietComfort® Earbuds

Nu behöver du inte vänta längre på våra trådlösa in-ear-öronsnäckor med brusreducering. Och även om väntan kanske blev längre än väntat är resultatet i hög grad det som kunderna och recensenterna har spekulerat om och hoppats på. Vårt team av tekniker och designer har satt ribban högt: de har packat in kraften i over-ear-hörlurarna Bose Noise Cancelling Headphones 700 i en trådlös öronsnäcka. Men vi ville inte bara uppfylla förväntningarna, vi ville överraska, göra användarna glada och ge dem en otrolig upplevelse.

”För att ta fram en produkt krävs tusentals detaljerade beslut varje dag som alla tar hänsyn till slutresultatet med kunden i åtanke.” 

– Denise Celuch, produktchef

Kraft och prestanda in i minsta detalj

Brusreducering kräver mycket processorkraft, vilket styr batteristorlek och totala prestanda. Bose QuietComfort®-hörlurarna har ett nytt digitalt chip med två kärnor för brusreducering. Den är ungefär hälften så stor och förbrukar hälften så mycket ström som föregående generations chip, men med fyra gånger så stor datorkraft. Vi kunde därför tänja på gränserna för vad våra brusreducerande öronsnäckor kan ge. Som att automatiskt känna av och justera brusreduceringsnivån när en öronsnäcka är instabil, vilket kan hända när du sätter i den i örat. Sådant som kunderna kanske aldrig får veta. Detaljer som säger allt om den noggrannhet och eftertanke som ligger bakom varje del. Och de mycket höga krav vi ställer på oss själva.

Från 11 avgörande nivåer av brusreducering, däribland transparensläge eller omgivningsläge, till en otrolig röstupptagning vid samtal, touchfunktioner på öronsnäckan och en enkel, smidig design – vi har tagit allt det bästa från våra ledande on-ear-hörlurar Noise Cancelling Headphones 700, vägt in vad kunderna gillar och vilka problem de har och förvandlat det till en kompakt, trådlös öronsnäcka.

QuietComfort Acoustic Noise Cancelling-hörlurar, de första brusreducerande hörlurarna

FORTSATT ARBETE FÖR ATT DEFINIERA EN KATEGORI

Lanseringen av våra Bose QuietComfort®-hörlurar är ett avgörande ögonblick i vårt arbete med brusreducering. Det har gått 20 år sedan vi lanserade våra första QuietComfort®-hörlurar. De nya QC-öronsnäckorna har egenutvecklad maskinvara och programvaruförbättringar som gör dem till de mest effektiva brusreducerande in-ear-hörlurarna någonsin. Det visar exakt hur långt vi har kommit, men ger oss också inspiration till att fortsätta utvecklas.

Bose Sport Earbuds

Vi tog allt det bästa – och löste det som inte var fullt så bra – i det som kunderna sa om våra trådlösa SoundSport Free-hörlurar. Sedan började vi skapa trådlösa in-ear-sporthörlurar som satt bra, såg snygga ut och hade ett otroligt ljud. Vi behöll det ”fullständiga” och ”rika” ljudet som användarna älskade – och förbättrade det med våra nya StayHear™ Max-öronkuddar som ger en exceptionellt stabil, säker passform och förslutning för ljud av högsta kvalitet.

Balanseringsfunktion, prestanda och design

Ett av de största hindren som våra tekniker och designer stod inför var att minska öronsnäckornas storlek och få en tunnare profil. Resultatet är nya trådlösa sporthörlurar som är 40 % mindre än de ursprungliga SoundSport Free-hörlurarna. De har en tunn, oval form som sitter närmare örat utan att kompromissa med ljudprestandan.

”Vi är hårda mot oss själva och ställer höga krav på oss själva … det finns branschsstandardtester – och sedan finns det våra [Bose] tester.” 

– Denise Celuch, produktchef

Men det som verkligen skiljer Bose från mängden är våra detaljer. Vi visste att sportöronsnäckor innebär ”svettiga människor”. Och eftersom svett innehåller salt som fräter på insidan av snäckorna har vi sett till att både användarvänlighet och skydd av viktiga komponenter ingår. För närvarande finns det inga branschstandarder för svettester. Därför skapade teknikerna på Bose sina egna rigorösa svettest. De utvecklade ett ”test med svettiga fingrar” som simulerar verklighetstrogna scenarier där svett kan påverka prestandan, som vid dubbeltryck och användning av öronsnäckornas touchfunktioner när fingrarna är blöta av svett. De har också testat vad som händer när svett droppar på snäckorna från hår av olika längd. Det är långt ifrån några glamorösa tester men de visar att vi gör allt för att överträffa branschstandarden.

SPORTHÖRLURAR SOM HÅLLER SIG PÅ PLATS FRÅN START

De första in-ear-hörlurarna från Bose 2006 var starten på det som skulle bli vår serie med sporthörlurar. De trådanslutna SoundSport-hörlurarna var favoriter bland aktiva användare i över ett decennium innan de ersattes av de trådlösa SoundSport-hörlurarna 2016. Inte ens ett år senare kom Bose SoundSport Free, våra första True Wireless-hörlurar. Men även om hörlurstekniken fortsatte att utvecklas har vi alltid sett till att behålla den säkra, bekväma passform som fått så många lojala anhängare ända från start – och den har bara har blivit bättre för varje ny lansering.

SIE2 sporthörlurar

Bose Frames med OpenAudio™-teknik.

FRAMES SOPRANO 

FRAMES TENOR 

FRAMES TEMPO

Det finns något positivt med mognad. Det ger erfarenhet, vishet och självförtroende att gå ännu längre. Allt det återspeglas i andra generationen av Bose Frames. Och det ska sägas, åldern klär våra senaste solglasögon med ljud. Tre distinkta Bose Frames ingår i utbudet av modemedvetna open-ear audio: Bose Frames Tempo, högpresterande sportsolglasögon för den högpresterande idrottaren, Bose Frames Soprano, fräsch retroglamour i tidlös kattform och Bose Frames Tenor, en modern, elegant fyrkant i tidlös, klassisk stil.

Med den här senaste utgåvan av open-ear-solglasögon med ljud får du en djupgående upplevelse som visar sig i utvecklingen, detaljerna och den känsliga balansen mellan teknik och hantverksskicklighet. Teamet måste bemästra form, funktioner och utseendedesign utan att offra den häpnadsväckande och verklighetstrogna ljudkvaliteten. Det innebar att de måste anpassa, efterlikna och utforska nya material som hade utseendemässiga kvaliteter och prestandakvaliteter som motsvarade eller överträffade den glansiga acetat som användes i de flesta glasögon och som med tiden formade sig efter ditt ansikte. Det är inte så bra när ljudkomponenter i miniformat ska hållas på plats. De måste också fundera över hur man kan utöka utbudet av Bose Frames med klassiska silhuetter, men med distinkta Bose-delar och i en fräsch tappning som inte förändrar – utan förhöjer – den övergripande designen och estetiken.

Ett collage av Bose Frames
SoundWear Companion speaker

ETT AVGÖRANDE ÖGONBLICK INOM LJUD. ETT NYTT FÄLT INOM LJUD.

Inspiration kan komma från de mest osannolika håll, som ”projekt pipmugg”. Som namnet avslöjar gav det en öppen ljudenhet utan hörlurar, som ändå inte ”spillde” ut ljudet, precis som en pipmugg. Det blev känt som Bose OpenAudio™-tekniken, som först introducerades i Bose SoundWear och fulländades i våra Bose Frames-solglasögon.

VAD HÄNDER NU?

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Även om Noise Cancelling Headphones 700 inte är nya kan vi inte sluta att uppfinna och fundera på vad som ska hända härnäst. Våra populäraste over-ear-hörlurar, som sägs vara ”marknadens mest eftertraktade ANC-hörlurar”, finns nu också i en jobbrelaterad modell. Bekanta dig med Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC, som levereras tillsammans med Bose USB Link Bluetooth-modulen för praktisk, förihopparad, trådlös anslutning till konferenssamtal och samarbeten. Så du kan enkelt växla till arbetsläge när som helst, var som helst. Tillsammans är hörlurarna och modulen Microsoft Teams-certifierade, och kompatibla med Google Meet och Zoom.

För alla de som inte kan få nog av den smidiga designen i våra populära ANC Headphones 700 finns de nu också i Triple Midnight. Ett fantastiskt alternativ till den traditionella svarta eller silverfärgade modellen, både snygg och med ett fantastiskt ljud. 

En bättre vardag

Vi förvånas ständigt över hur människor införlivar brusreducerande Bluetooth-hörlurar i sin vardag. De ringer samtal när de är ute, de tar hand om sig själva och får en stunds stillhet och skapar en bra arbetssituation i hemmet. Människor använder trådlösa hörlurar med brusreducering för mer än bara arbete eller att lyssna på musik. De letar efter nya sätt för att kunna fokusera när det behövs eller stänga ute ljud från världen omkring. Vi är nyfikna på vad ni ska hitta på härnäst.

VAD HÄNDER SEDAN?

Ljud för hela livet

Det pågår en utveckling inom ljud. Vi använder oss av vår uppfinningsrikedom, oavsett om det handlar om att använda ljud på nya sätt och inom nya områden i vardagen eller lugna ett stressat sinne, hitta en plats för avkoppling och få en god natts sömn. Och utforska nya områden kring hälsa och ljud, för att lyfta Open Audio™-tekniken till nästa nivå. Allt det här är på gång, så håll koll på uppdateringar om det nya och kommande inom vår värld av ljud.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra
Ibland behöver vi tystnad och andra gånger ljud.
Köptips: brusreducerande hörlurar
Arbeta hemifrån som ett proffs