KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

EN HELT NY TYP AV HÖRLURAR

Mer än en produktuppdatering – en milstolpe i hörlurarnas utveckling

Vanliga hörlurar har alltid handlat om att skapa en bättre lyssnarupplevelse. Men det har sitt pris: det isolerar dig från allt som händer runt omkring dig. Tills nu.

Efter många års utveckling är vi mycket glada över att kunna presentera Bose Noise Cancelling Headphones 700. De är smartare och bättre än allt vi gjort tidigare. Du ska snart få uppleva hur Bose Noise Cancelling Headphones 700 blir ett oumbärligt verktyg för att överleva vår allt mer hypermobila värld.

Du får också ta dig en titt på två nya hörlurar som fortfarande håller på att utvecklas i Bose-labbet. Vi planerar att lansera båda modeller inom det närmsta året – och båda kommer att förändra din syn på hörlurar.

Nu tillgänglig

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Om du tycker att den djärva nya designen är uppfriskande ska du vänta tills du får höra vad de kan göra. Förutom det förstklassiga ljud som Bose är känt för är de här hörlurarna fullmatade med nya brusreduceringsmöjligheter, ett oöverträffat mikrofonsystem och intuitiva pekkontroller. Du kommer att höra och bli hörd som aldrig förr.

Bose Noise Cancelling Headphones i svart
Bose Earbuds 500

Lanseras senare 2020

Bose Earbuds 500

Förutom ljudprestandan, passformen och stabiliteten som våra SoundSport Free-öronsnäckor är kända för, så får du nya funktioner med den här mindre och smidigare modellen. Bland de nya funktionerna finns intuitiva pekkontroller och åtkomst till Google Assistent. Kort sagt har de allt du behöver för att klara dagen.

Lanseras senare 2020

Bose Noise Cancelling Earbuds 700

Det här är verkligt trådlösa in-ear-hörlurar med otrolig brusreducering. Faktum är att de här öronsnäckorna sätter en ny standard och är utformade för att ge brusreducering som kan jämföras med våra mest kraftfulla hörlurar med huvudbygel. Precis som alla våra andra nya hörlurar är de fullmatade med funktioner, till exempel intuitiva pekkontroller, åtkomst till Google Assistent och ett bärbart laddningsfodral så att du kan ladda öronsnäckorna när du inte använder dem.

Konceptskiss av Bose Noise Cancelling Earbuds 700
Kvinna som använder Bose Noise Cancelling Headphones 700

Lev livet med huvudet uppåt och telefonen nedåt

Eftersom vi är vana vid att våra smarttelefoner gör så många saker åt oss tittar vi ständigt på dem. Vi slår ner blicken och glömmer att vara uppmärksamma på omgivningen. Men inte nu längre.

Med vårt nya utbud av hörlurar kan du vara ansluten till din telefon utan att behöva titta på den eller ens röra vid den. Du kan styra musik, appar och aviseringar med din röst – även i miljöer med buller eller blåst. Med våra nya brusreducerande hörlurar kan du styra exakt hur mycket omgivande ljud du vill släppa in.

Omarbetad på alla sätt

Vårt nya utbud av hörlurar klarar mycket mer än att tillhandahålla ljud för musik, videor och samtal. De hjälper dig att kommunicera, hålla dig informerad, koncentrera dig bättre, ta del av underhållning och mycket mer.

Läs vidare för att få veta mer om några av höjdpunkterna med Bose Noise Cancelling Headphones 700. Just nu håller vi också på att utveckla helt trådlösa in-ear-hörlurar som erbjuder både vissa delar av denna funktion och ytterligare spännande innovationer.

Ikon för inbyggda röstassistenter

Två röstassistentalternativ är bättre än ett

Vi har alla vår virtuella favoritassistent. Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan du välja den som passar dig bäst. Tryck bara på en knapp så kommer du till Google Assistent. Om du föredrar telefonens inbyggda röstassistent Siri kan du även komma åt den.

Mikrofonikon

Vill du ha tydligare samtal och röstkommandon? Vi hör vad du säger.

Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 låter din röst kristallklar vid telefonsamtal tack vare vårt nya oöverträffade system med fyra mikrofoner som anpassar sig perfekt till blåsiga och bullriga miljöer. Hur bullriga? Du kan ta ett affärssamtal mitt i lunchruschen på en restaurang, och din röst kommer att isoleras så väl från bakgrundsljudet att den du talar med kommer att tro att du sitter på kontoret.

Även din röstassistent hör dig så tydligt att dina kommandon fångas upp med oöverträffad exakthet. Om du skulle diktera ett textmeddelande på ett fullsatt tåg kommer mikrofonen inte att ta upp andra samtal – även om de pågår precis bredvid dig.

Ikon för justerbar brusreducering

Brusreducering som bara vi kan göra den: bättre.

Vi har designat Bose Noise Cancelling Headphones 700 för att inte bara förbättra brusreduceringen: vi har också utvecklat ett nytt sätt att använda den.

Om du t.ex. försöker koncentrera dig på ett hektiskt kafé kan du maximera brusreduceringen för att eliminera distraktioner. Om du däremot vill höra vad som pågår omkring dig, t.ex. när du promenerar längs med en trafikerad gata mitt i stan, kan du minimera brusreduceringen så att du hör allt som händer runt omkring. Du kommer att kunna höra din omgivning så väl att du glömmer att du har hörlurar på dig.

Vid andra tillfällen kanske du föredrar något mittemellan. Då väljer du något av de nio övriga lägena.

Inställningsikon

Prestanda som bara blir bättre med tiden

Alla våra hörlurar är noggrant utformade för att vara kompatibla med framtidens innovationer. Med hjälp av flera programvaruuppdateringar kommer vi att lägga till nya funktioner och fler otroliga ljudhanteringsfunktioner. Här är några exempel på vilka funktioner vi jobbar på för Bose Noise Cancelling Headphones 700*. Och vi kommer att erbjuda liknande uppgraderingar för alla nya produkter som lanseras.

Ljudmaskeringsikon

Ljudmaskering från Bose

Brusreducering kan ta bort ljudet från en dammsugare eller en flygplansmotor. Men det är mindre effektivt när det gäller att stänga ute samtal. Med Boses ljudmaskering tillförs ett lager av lugnande ljud, som bruset av regn eller en porlande bäck, ovanpå brusreduceringsfunktionen, så att distraherande röster runtomkring dig elimineras mer effektivt. Det är en oumbärlig funktion för de tillfällen då du verkligen behöver koncentrera dig.

EQ-ikon

Valbar EQ från Bose

Den här funktionen låter dig finjustera ljudmixen – t.ex. förstärka basen eller minimera cymbaler – så att du kan lyssna på musik som du vill.

Allt du behöver göra är att ladda ner Bose Music-appen och registrera dina nya hörlurar. Vi meddelar dig varje gång en ny funktion blir tillgänglig. Och lika snabbt som du kan hämta den senaste uppdateringen får du en helt ny nivå av ljudhantering.

Hörlurar lika användbara som dagen är lång

Om du är som de flesta har du förmodligen bara på dig hörlurar under vissa tider på dagen. Kanske när du tränar. Sitter på tåget. Arbetar vid ditt skrivbord. Eller läser på ett kafé. Vi hoppas att våra nya hörlurarna ska bli till ett oumbärligt tillbehör som du bär hela dagen – precis som du skulle göra med ett par glasögon.

Man som använder Bose Noise Cancelling Headphones 700

*Andra produktrelaterade funktioner och lanseringsdatum kan komma att ändras.