Använda högtalarens kontrollknappar

Använd kontrollknapparna på högtalarens ovansida för att styra uppspelning, volym och andra funktioner på en ansluten enhet.

Kontrollknappar för musikuppspelning och högtalarstatus

Strömbrytare:

Tryck för att sätta på och stänga av högtalaren.

När högtalaren är påslagen: Håll in för att kontrollera batteriladdningsstatus.

Bluetooth®:

Tryck för att välja Bluetooth-källa (i AUX-läge).

Håll ner för att förbereda högtalaren för ihopparning med en ny enhet

När röstanvisningarna är aktiverade kan du trycka för att höra vilken Bluetooth-enhet som är ansluten. Tryck igen (inom 3 sekunder) för att ansluta till nästa enhet i högtalarens minne över ihopparade enheter.

Håll ner i tio sekunder för att rensa högtalarens minne över ihopparade enheter

AUX:

Tryck för att välja  AUX-källan (i  Bluetooth-läge).

Flerfunktionsknapp

I Bluetooth-läge: Tryck en gång för att spela upp/pausa, tryck två gånger för att hoppa framåt och tryck tre gånger för att hoppa bakåt. Obs! Det är inte alla enheter som har stöd för dessa funktioner

I AUX-läge: Tryck för att slå på/av ljudet

I språkvalsläge: Håll ner för att välja språk

Volym upp (+) och ned (-):

Tryck på Volym upp eller ned för att höja eller sänka högtalarvolymen

I språkvalsläget använder du de här knapparna för att bläddra igenom språkalternativen för röstanvisningar. Mer information finns i Ställa in och byta språk för röstanvisningar

Telefonsamtalsknappar:

Flerfunktionsknappen kontrollerar samtal i högtalartelefonen på din mobila enhet från högtalaren. Nedan följer en lista på funktioner till högtalartelefonen.

Ringa ett samtal:
Håll ned flerfunktionsknappen för att aktivera röstuppringningen (Siri)
Stänga av högtalartelefonen och växla till en mobil enhet (under samtal):
Håll ned flerfunktionsknappen
Ta emot ett samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen
Avvisa ett samtal:
Håll ned flerfunktionsknappen
Avsluta ett samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen
Växla mellan samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen två gånger
Stänga av ljudet under ett samtal:
Håll ned knapparna + och - samtidigt. Håll ned dem igen för att slå på ljudet