Justera Acoustic Noise Cancellation

Använda kontrollmodulen

Acoustic Noise Cancellation filtrerar bort oönskat brus och gör att ljudet som avges från headsetet blir tydligare. Du kan ställa in brusreduceringsnivån utifrån behov och omgivning.

Brusreduceringen aktiveras på maxnivå när du slår på headsetet för första gången. Det går att justera brusreduceringsnivån med Acoustic Noise Cancellation-omkopplaren på kontrollmodulen:

Kontrollmodul som visar inställningarna LOW, MED och HIGH för Acoustic Noise Cancellation-omkopplaren

HIGH: Ställ in omkopplaren på HIGH för maximal tystnad och brusreducering över hela spektrumet. Bästa signal- till brusförhållande för radio- och intercom-kommunikation.

MED: Optimerat läge för tystare flygplan.

LOW: Bäst för interpersonell kommunikation.

Använda tryckfunktionen

Obs! Som standard är tryckfunktionen avaktiverad. Information om du hur du aktiverar tryckfunktionen finns under Ställa in kontrollmodulens funktionsomkopplare.

När du behöver fokusera på kommunikation i flygplanet som inte sker via intercom eller Bluetooth-anslutningen ställer du automatiskt in brusreduceringen på Low för en öronsnäcka genom att dubbeltrycka på den.

Dubbeltryck på öronsnäckan igen för att ställa in brusreduceringen i båda öronsnäckorna på Acoustic Noise Cancelling-omkopplarnivån, eller ändra läget för kontrollmodulens omkopplare.

Obs!

• Tryckfunktionen är inte en touchfunktion. Du måste dubbeltrycka hårt på öronsnäckan för att aktivera funktionen.
  • Eftersom tryckfunktionen ändrar valda öronsnäckors brusreducering till Low fungerar tryckfunktionen bara om Acoustic Noise Cancellation-omkopplaren på kontrollmodulen är inställd på High eller Medium. Om omkopplaren redan är inställd på Low gör tryckfunktionen ingen skillnad.