Det går inte att para ihop adaptern med Bluetooth®enheten

Gäller:

• Bluetooth®-ljudadapter

om du har problem med att para ihop din bluetooth-enhet med din bose®-produkt kan du testa följande steg för att lösa det:

• Se till att adaptern kan identifieras. Tryck på Bluetooth-knappen på adaptern, så att Bluetooth-lampan börjar blinka långsamt med blått sken
  • Se till att Bluetooth är påslaget eller aktiverat på den enhet du vill ansluta
  • Se till att “Bose Bluetooth-adapter” har valts på din enhets ihopparningslista och att din enhet bekräftar anslutningen
  • Bluetooth-enheten kanske inte finns inom täckningsområdet. Prova med att flytta den närmare adaptern
  • Stäng om möjligt av alla andra Bluetooth-enheter i närheten eller inaktivera deras Bluetooth-funktion
  • Kontrollera att din Bluetooth-enhet har stöd för A2DP-profilen (stereo-Bluetooth), som gör att den kan streama ljud till Bose-adaptern. Kontrollera dokumentationen för enheten för att bekräfta detta
  • När du ansluter till en PC- eller Mac®-dator måste du välja Bose Bluetooth-adaptern som ljudutgångsenhet i enhetens meny för ljudinställningar. Du måste kanske spela upp ett ljudspår för att avsluta anslutningen (se enhetens bruksanvisning eller kontakta tillverkaren för detaljerade anvisningar)
  • Om din enhet kräver ett lösenord för att ansluta via Bluetooth ska du kontrollera att du har angett rätt lösenord. Om du inte har angett något lösenord kan du testa att ange "0000"
  • Om enheten har parats ihop med adaptern tidigare ska du ta bort adaptern från listan med tidigare ihopparade enheter i enhetens Bluetooth-inställningar
  • Testa att rensa adapterns minne med tidigare ihopparade enheter genom att hålla ner Bluetooth-knappen på adaptern i 10 sekunder. Adapterns lampa blinkar med vitt sken för att bekräfta detta. Du måste sedan para ihop alla enheter på nytt

se para ihop en bluetooth-multimedieenhet för instruktioner för hur du parar ihop en enhet.