Para ihop med en Bluetooth®-aktiverad multimedieenhet

Gäller:

• Bluetooth®-ljudadapter

innan den bluetooth®-aktiverade multimedieenheten kan användas med bose®-produkten måste enheten och bose-produkten paras ihop. gör så här för att para ihop enheterna:

• Tryck på Bluetooth-knappen på adaptern för att aktivera identifieringsläge. Bluetooth-lampan börjar nu blinka blått.

Obs! När adaptern ansluts till elnätet första gången aktiveras identifieringsläge automatiskt och lampan blinkar blått.
  • Placera Bluetooth-enheten nära adaptern.
  • Aktivera Bluetooth i enhetens inställningar.
  • Välj ”Lägg till ny enhet” eller ”Sök efter enheter” i enhetens Bluetooth-inställningar och vänta medan enheten gör en sökning.
  • Välj sedan ”Bose Bluetooth Audio” i listan med identifierade enheter på enheten.
  • Om du behöver ange lösenord/PIN-kod skriver du siffrorna ”0000”.

Obs! De åtta enheter som anslöts senast sparas på adaptern. När den slås på söker den efter och ansluter till den senast anslutna enheten i minnet.

Adaptern kan också vara aktivt ansluten till upp till tre enheter samtidigt. Du kan läsa mer i Använda flerpartsanslutning.