KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Kontrollera batteristatus

Batteriprestanda varierar beroende på vad som spelas upp och hur högt ljudet är under uppspelning. Vid normal användning räcker laddningen upp till 14 timmar.

När högtalaren slås på lyser batteriindikatorn en kort stund och släcks sedan för att spara på batteriet. Men om batteriet behöver laddas tänds batteriindikatorn och blinkar rött tills högtalaren ansluts till elnätet och batteriet börjar laddas.

Om du vill kontrollera batteriets laddningsnivå håller du ned POWER-knappen på högtalaren och noterar färgen på batteriindikatorn:

Strömsladd

  • Grönt: 70 % eller mer av full kapacitet
  • Gult: 20 %–70 % av full kapacitet
  • Blinkar med rött sken: 20 % eller mindre av full kapacitet (laddning krävs)

Batteriets skyddsläge

Om högtalaren är frånkopplad och inte används på 24 dagar, kommer batteriet att försättas i skyddat läge för att bevara laddningen. När du vill aktivera högtalaren igen ansluter du den till strömuttaget.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback