Gratis frakt och gratis retur
 

Ansluta till ett Wi-Fi-nätverk efter att lösenordet har ändrats

Gäller:

mer...

Använd den här informationen om ditt nätverkslösenord har ändrats eller om du vill ansluta systemet till ett annat nätverk.

Öppna SoundTouch-appen

Välj menyikonen (≡) i det övre vänstra hörnet
Obs! Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen

Välj Inställningar

Välj Lägg till eller återanslut högtalare

Följ anvisningarna i appen för att upprätta anslutningen

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback