Ansluta till ett Wi-Fi-nätverk

Gäller:

mer...

Du behöver:

• Bredbandsinternet med 802.11b/g/n*-kompatibelt Wi-Fi-nätverk (*802.11n är kompatibelt med SoundTouch serie III 20/30- och SoundTouch 10-system)
  • Nätverksnamn och lösenord
  • iOS- eller Android-enhet eller en Windows- eller Mac-dator på samma nätverk som SoundTouch-systemet

Så här ansluter du SoundTouch-systemet till Wi-Fi-nätverket:

Kontrollera att systemet är inom den trådlösa routerns räckvidd

Hämta och installera den kostnadsfria SoundTouch-appen på datorn eller den mobila enheten via länkarna nedan:

Öppna SoundTouch-appen

Följ anvisningarna i appen för att ansluta systemet till nätverket