Kontrollera anslutna enheter

Här är några vanliga sätt att styra enheter som du lagt till på fjärrkontrollen.

Titta på tv

tryck på knappen för tv-källa följt av på/av-knappen för starta eller stänga av tv:n

Knappen för tv-källa

Strömbrytare

om du vill styra tv:ns funktioner (dvs. öppna menyn eller ändra kanal) trycker du på knappen för tv-källa för att berätta för fjärrkontrollen att du vill styra tv:n. tryck sedan på kommandoknapparna (dvs. meny eller kanal)

Knappen för tv-källa

om du vill välja en annan källa som är ansluten till tv:n (dvs. kabel eller dvd), trycker du på knappen för tv-ingång tills du hittar önskad källa. med den här knappen bläddrar du igenom de tv-ingångar som dina enheter är anslutna till (dvs. hdmi 1, hdmi 2, av1 eller komponent)

Knappen för tv-ingång

Kontrollera anslutna enheter

välj den enhet som du programmerat till fjärrkontrollen med knapparna för källa. när du har valt en enhet skickas kommandon från fjärrkontrollen till enheten.

Källknappar

om du till exempel vill byta kanal eller öppna guiden till tv-boxen trycker du på knappen för tv-boxen följt av önskat kommando (dvs. kanal eller guide).

Knapp för tv-box

Kanal

Guide

Obs! Volym- och ljudavstängningsknappar styr alltid Bose®-systemet. Det innebär att du alltid kan justera volymen oavsett vilken källa du använder.

Mer information om hur du lägger till enheter på fjärrkontrollen finns under Programmera fjärrkontrollen.