Hörlursknappar och touchfunktioner

Hörlurarna har både touchfunktioner och fysiska knappar. Använd pekstyrning genom att svepa eller trycka på hörlurarnas pekyta. Med pekstyrning kan du spela eller pausa ljudet, hoppa framåt eller bakåt, ändra volymen och utföra grundläggande samtalsfunktioner. Knappar har standardfunktioner som brusreduceringsnivåer och röstassistent, men kan även anpassas i Bose Music-appen.

Touchfunktion

Pekytan är placerad längst fram på höger öronkåpa.

Medie- och volymkontroller

Spela upp/pausa: Dubbeltryck för att spela upp eller pausa ljud.

Höger hörlur som visar området där du dubbeltrycker för att spela upp eller pausa ljud.

Hoppa framåt: Svep framåt om du vill hoppa till nästa spår.

Höger hörlur som visar området där du sveper framåt för att hoppa till nästa spår.

Hoppa bakåt: Svep bakåt om du vill hoppa till föregående spår.

Höger hörlur som visar området där du sveper bakåt.

Ändra volymen: Svep uppåt för att öka, nedåt för att minska.

Höger hörlur som visar området där du sveper uppåt eller nedåt för att justera volymen.

Samtalskontroller

Besvara/avsluta ett samtal: Dubbeltryck för att besvara eller avsluta ett samtal.

Höger hörlur som visar området där du dubbeltrycker för att besvara eller avsluta ett samtal.

Avvisa ett inkommande samtal: Håll in i en sekund.

Höger hörlur som visar området där du håller in för att avvisa ett inkommande samtal.

Stäng av ljudet under ett samtal: Under ett pågående samtal trycker du på och släpper sedan röstassistentknappen för att stänga av mikrofonen.

Höger hörlur med röstassistentknappen. Tryck och släpp för att stänga av ljudet under ett samtal.

Anpassa genväg

Du kan ställa in en genväg så att du genom att knacka och hålla inne utför en av två funktioner:

• Information om batterinivån (standard).
  • Avaktivera/aktivera aktiveringsordet för Google Assistent, Amazon Alexa eller Xiaowei.
    (Tillgängligheten för röstassistenten varierar beroende på region.)

Använd Bose Music-appen för att justera pekstyrningen. Du kan nå detta alternativ från menyn Inställningar. Tryck på och håll ned för den funktion du önskar när den ställts in.

Höger hörlur som visar området där du håller in för önskad inställning

Knappkontroller

Knapparna på hörlurarna är:

Strömknappen/Bluetooth-knappen

Höger hörlur med strömknappen/Bluetooth-knappen.

Röstassistentknappen

Höger hörlur med röstassistentknappen.

Brusreduceringsknappen

Vänster hörlur med brusreduceringsknapp.

Strömknappen/Bluetooth-knappen

• Tryck på och släpp för att sätta på/stänga av hörlurarna.
  • Håll ned för att para ihop en Bluetooth-enhet. Du hör ”Ready to connect another device” (Klara för ihopparning med annan enhet) och Bluetooth-lampan blinkar långsamt med blått sken.

Röstassistentknappen

• Du kan programmera hörlurarna så att du snabbt och enkelt kommer åt Google Assistent, Amazon Alexa, Xiaowei eller röststyrningsfunktionerna på din mobila enhet. (Röstassistenten varierar beroende på region.)
  • När du använder Amazon Alexa trycker du på och släpper knappen. När du hör en ton säger du det du vill säga. Mer information om hur du använder Alexa finns i Använda Amazon Alexa.
  • När du använder Google Assistent håller du in knappen medan du säger det du vill säga. Tryck på och släpp knappen för att höra dina aviseringar. Mer information om hur du använder Google Assistent finns i Använda Google Assistent.

Brusreduceringsknappen

• Tryck på och släpp för att höra den aktuella brusreduceringsnivån.
  • Repetera tills du hör önskad nivå.
  • Håll ned i en sekund för samtalsläge. Mer information finns i Använda samtalsläget.

Använd Bose Music-appen för att anpassa standardbrusreduceringsnivåerna. Mer information finns i Justera brusreduceringsnivåer.