KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Så här fungerar AirPlay®

Apple® AirPlay är ett protokoll som skapats av och tillhör Apple. Med det kan du skicka musik trådlöst från iTunes® eller en bärbar iOS-enhet till ditt digitala SoundLink® Air-musiksystem med via Wi-Fi®-nätverk.

AirPlay-kompatibla enheter skickar musik direkt till din trådlösa router, som i sin tur skickar musiken till SoundLink® Air-systemet.

Obs! Källenheten och SoundLink® Air-systemet måste finnas i samma nätverk.

Både källenheten och SoundLink® Air-systemet måste finnas inom den trådlösa routerns räckvidd. Ett vanligt trådlöst nätverk har en räckvidd på ca 20 meter. Vissa föremål eller strukturer, som tegelväggar, metallnitar eller andra elektroniska enheter, kan orsaka störningar och blockera signalen. Om du inte kan ansluta till SoundLink® Air-systemet eller om musiken klipps av kan du pröva att flytta enheterna närmare routern.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback