Gratis frakt och gratis retur
 

Identifiera anslutna enheter

Skjut strömbrytaren till Bluetooth®-symbolen och släpp den sedan för att höra vilken enhet som är ansluten.

Om du drar reglaget på nytt väljs nästa enhet i ihopparningslistan och ett försök görs att ansluta till den. Fortsätt att dra reglaget tills du hör namnet på den enhet som du vill ansluta till.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback