Para ihop med en Bluetooth®-enhet via NFC

Vad är NFC?

NFC är en teknik som används i Bluetooth -enheter för att etablera trådlös kommunikation genom att man helt enkelt låter de båda enheterna vidröra varandra. I bruksanvisningen till enheten finns information om huruvida din modell har stöd för NFC-kommunikation.

Så här parar du ihop din enhet:

Aktivera hörlurarna

Lås upp enheten och aktivera Bluetooth- och NFC-funktionerna. I bruksanvisningen till enheten finns mer information om dessa funktioner

Håll enhetens NFC-kontaktpunkt mot hörlurarnas NFC-kontaktpunkt. Du kan uppmanas av enheten att godkänna ihopparningen

När enheterna har parkopplats hör du ”Connected to” (Ansluten till) följt av <enhetens namn>.Alternativt lyser Bluetooth-indikatorn med ett fast vitt sken.

När hörlurarna är aktiverade försöker du återansluta till de två senast anslutna enheterna. Kontrollera att enheterna befinner sig inom räckhåll och har Bluetooth aktiverat.