Programmera åtgärdsknappen

Åtgärdsknappen är programmerbar, och med den kommer du snabbt och enkelt åt Amazon Alexa, Google Assistant eller brusreduceringsfunktionen. Åtgärdsknappen sitter på baksidan av vänster öronkåpa.

Obs! Amazon Alexa och Google Assistant finns inte på alla språk eller i alla länder.

Ladda ned Bose Connect-appen och konfigurera enkelt åtgärdsknappen via den.

Ställa in åtgärdsknappen på Amazon Alexa: Du kan be Alexa spela musik, läsa upp nyheterna, kolla vädret, styra smarta enheter hemma och mycket mer. Alexa finns i molnet och blir hela tiden smartare, med nya funktioner som automatiskt dyker upp på din enhet. Det är lätt att använda Alexa i hörlurarna – tryck på knappen och ställ en fråga, så svarar Alexa omedelbart.

Fördelar med att ställa in åtgärdsknappen på Google Assistant: Google Assistant ger dig snabb tillgång till underhållning, håller dig uppkopplad, förser dig med information och sköter livspusslet – utan att du ens behöver titta på telefonen. Mer information om Google Assistants olika funktioner finns på: https://support.google.com/headphones

Fördelar med att ställa in åtgärdsknappen på brusreducering: Du ändrar brusreduceringsinställningen snabbt och enkelt. Brusreduceringen filtrerar bort oönskat brus och ger ett tydligare, mer verklighetstroget ljud. Du ställer in brusreduceringen på en av tre nivåer utifrån önskemål och omgivning.

Så här programmerar du åtgärdsknappen:

Ladda ned Bose Connect-appen och anslut hörlurarna

I appens övre högra hörn trycker du på kugghjulsikonen (Inställningar) för att komma till inställningsmenyn

På inställningsmenyn väljer du Action button (Åtgärdsknapp)

Välj mellan brusreduceringGoogle Assistant eller Amazon Alexa.

Obs! Om du ställer in åtgärdsknappen på Alexa behöver du installera Alexa-appen på din mobila enhet. Hämta Alexa hos Google Play eller App store. Alexa finns inte på alla språk eller i alla länder.

Google Assistant finns på vissa Android-enheter som standard.* Du måste hämta Google Assistant-appen från App Store om du har en iOS-enhet. Google Assistant finns inte på alla språk eller i alla länder.

*Kompatibel med enheter med Android 6.0 eller senare med Google Play-tjänster, 1,5 GB minne och en skärmupplösning på 720p eller högre. Klicka här för att se fullständiga krav och specifikationer.

Mer information om hur du använder Google Assistant finns i avsnittet Använda Google Assistant.

Mer information om hur du använder Amazon Alexa i hörlurarna finns i avsnittet Använda Amazon Alexa.