Programmera åtgärdsknappen

Åtgärdsknappen går att programmera för att öppna Google Assistant eller ställa in brusreduceringsnivåerna. Åtgärdsknappen sitter bakom vänster öronkåpa.

Ladda ned Bose Connect-appen och konfigurera enkelt åtgärdsknappen via den.

Fördelar med att ställa in åtgärdsknappen på Google Assistant: Med Google Assistant får du snabbt tillgång till underhållning, håller dig uppkopplad, får information och sköter vardagen – utan att du ens behöver titta på telefonen. Mer information om vad Google Assistant kan göra får du genom att besöka: https://assistant.google.com/platforms/headphones

Fördelar med att ställa in åtgärdsknappen på brusreducering: Du ändrar brusreduceringsinställningen snabbt och enkelt. Brusreduceringen filtrerar bort oönskat brus och ger ett tydligare, mer verklighetstroget ljud. Du ställer in brusreduceringen på en av tre nivåer utifrån önskemål och omgivning.

Ladda ned Bose Connect-appen och anslut hörlurarna

I appens övre högra hörn trycker du på kugghjulsikonen (Inställningar) för att komma till inställningsmenyn

På inställningsmenyn väljer du Action button (Åtgärdsknapp)

Välj Noise Cancelling (Brusreducering) eller Google Assistant

Obs! Google Assistant finns på vissa Android-enheter som standard.* Du måste ladda ned Google Assistant-appen från App Store om du har en iOS-enhet. Google Assistant finns inte på alla språk eller i alla länder.

*Fungerar på Android-telefoner med Lollipop (5.x), Marshmallow (6.x) och Nougat (7.x) som har Google Play-tjänster, >1,5 GB minne och minst 720p skärmupplösning.

Mer information om hur du använder Google Assistant i hörlurarna finns i avsnittetAnvända Google Assistant