Fjärrkontrollen fungerar inte

Om soundbarhögtalaren inte reagerar när du försöker slå på/stänga av den eller ställa in volym eller källa med den medföljande fjärrkontrollen kan du prova följande:

Använd fjärrkontrollen inom sex meter från soundbarhögtalaren, då detta är den maximala räckvidden.

Om de sex källikonerna på fjärrkontrollen blinkar är fjärrkontrollen kopplad till soundbarhögtalaren.

Gör så här för att koppla fjärrkontrollen till systemet på nytt:

1. Tryck på och håll ned knapparna för volym ned och vänster navigering i fem sekunder för att rensa fjärrkontrollens ihopparningslista
  2. Tryck på knappen för mittnavigering en gång för att sätta fjärrkontrollen i ihopparningsläge
  3. Öppna Bose Music-appen och tryck på bilden av soundbarhögtalaren som visas i det nedre högra hörnet
  4. Välj Inställningar > Para ihop ny fjärrkontroll
  5. Följ instruktionerna i appen
  6. När fjärrkontrollen har hittats trycker du på Fortsätt för att slutföra ihopparningen

Läs Programmera universalfjärrkontrollen om du vill konfigurera fjärrkontrollen så att den kan styra andra enheter

Byt batterier i fjärrkontrollen. Om du nyligen har bytt batteri bör du kontrollera att symbolerna + och - på batterierna stämmer överens med anvisningarna i batterifacket.

Sätta i batterierna

Återställ soundbarhögtalaren genom att dra ur strömsladden från eluttaget, vänta 30 sekunder och sedan återansluta strömsladden till ett fungerande eluttag.