Återställa fabriksinställningarna

Vid en fabriksåterställning tas alla käll-, volym- och nätverksinställningar bort från systemet. Därefter tillämpas återigen de ursprungliga fabriksinställningarna.

Om du vill återställa fabriksinställningarna håller du in volym - och AUX-knapparna samtidigt i tio sekunder.

Om du vill ställa in systemet på nytt öppnar du Bose Music-appen och följer anvisningarna i appen. Om du har fler än en produkt trycker du på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet och sedan på +-ikonen för att lägga till en produkt.