Återställa fabriksinställningarna

Vid en fabriksåterställning tas alla käll-, volym- och nätverksinställningar bort från systemet. Därefter tillämpas återigen de ursprungliga fabriksinställningarna.

Om du har lagt till en röstassistent

1. Öppna appen för röstassistenten, hitta dina anslutna smarta enheter och ta bort den Bose-produkt du vill återställa.
  2. Gå till produktens inställningar i Bose-appen och välj Röstassistent > Ta bort konto
  3. Ta bort produkten från ditt Bose-konto. Mer information finns i Ta bort en produkt från mitt Bose Music-konto
  4. Håll samtidigt ned knapparna Volym - och AUX i tio sekunder.

Om du inte har lagt till en röstassistent

1. Ta bort produkten från ditt Bose-konto. Mer information finns i Ta bort en produkt från mitt Bose Music-konto.
  2. Håll ned knapparna Volym - och AUX samtidigt i tio sekunder.

Om du vill ställa in systemet på nytt öppnar du Bose Music-appen och följer anvisningarna i appen. Om du har fler än en produkt trycker du på ikonen My Bose i det övre vänstra hörnet och sedan på  + .