Välja och ändra språk efter första installation

Här följer en lista över de förinställda språken: Engelska, mandarin, holländska, spanska, japanska, ryska, franska, italienska, polska, tyska och portugisiska. Om du vill ladda ner ett annat språk går du till: http://updates.Bose.com/SoundLinkMiniII

Om det inte går att välja just ditt språk kan du läsa vidare i Avaktivera röstanvisningar.

Välja ett språk vid första installation

Tryck på + eller - på högtalaren för att bläddra bland språken

+

-

När du hör ditt språk läsas upp trycker du på flerfunktionsknappen tills du hör ”Ready to pair” (Klart för ihopparning)

Flerfunktionsknappen

Ändra språk efter första installation

Håll in flerfunktionsknappen och +-knappen samtidigt tills du hör det första språkalternativet läsas upp

Flerfunktionsknappen

+

Tryck på + eller - för att bläddra bland språken

+

-

När du hör ditt språk läsas upp håller du in flerfunktionsknappen

Flerfunktionsknappen