Ställa in automatisk avstängning (viloläge)

På fjärrkontrollen håller du in SLEEP för att ställa in att Wave®-musiksystemet ska stängas av automatiskt efter en viss tid.

När du har tryckt på SLEEP visas ”sleep - 30 min” (eller din senaste inställning) på skärmen och vilotimern börjar räkna ned. Om Wave®-musiksystemet är avstängt trycker du på SLEEP för att sätta på det och ställa in vilotiden direkt. Källan som du valde senast börjar spela samtidigt som vilotimern räknar ned.

När SLEEP-inställningen visas kan du trycka på SLEEP igen för att ställa in att vilotimern ska stänga av systemet efter 10–90 minuter (i stigande tiominutersintervaller) eller för att stänga av vilotimern.

Obs! Om det dröjer längre än tio sekunder mellan knapptryckningarna i inställningsläget för vilotimern går Wave®-musiksystemet automatiskt ut ur inställningsläget för vilotimern.

Tryck på SLEEP för att se hur lång tid det är kvar tills systemet stängs av.

Tryck på ON/OFF för att avbryta vilotimern.