Installera systemet

Hämta Bose Music-appen

Med Bose Music-appen kan du konfigurera och styra produkten från en mobil enhet, t.ex. en smarttelefon eller surfplatta. Med hjälp av appen fungerar enheten som en fjärrkontroll för högtalaren: Du kan streama musik, ställa in och ändra förval, lägga till musiktjänster, utforska webbradiokanaler, konfigurera en röstassistent och hantera högtalarinställningar.

Hämta och installera den kostnadsfria Bose Music-appen från appbutiken på din mobila enhet

Skapa ett Bose-konto eller logga in på ditt befintliga Bose-konto

Om du inte har något Bose-konto väljer du Skapa konto och följer anvisningarna i appen

Om du redan har ett Bose-konto trycker du på Logga in och anger ditt användarnamn och lösenord

Lägga till produkten till ditt konto och nätverk

Välj produkten på skärmen Lägg till produkt. Om du har flera produkter letar du upp den du vill konfigurera genom att dra åt vänster eller höger

Obs! Om du inte hittar produkten kan du placera enheten där Bose Music-appen körs närmare produkten. Stäng av produkten och slå på den igen, och stäng Bose Connect-appen om den körs på enheter i närheten.

Välj ditt Wi-Fi-nätverk i listan och ange lösenordet. (Obs! Om du inte ser nätverket väljer du alternativet Ange Wi-Fi manuellt och anger nätverksnamn, säkerhetstyp och lösenord)

Tryck på Skicka och vänta medan produkten ansluts till nätverket

Välj ett namn eller ange ett namn för produkten genom att välja Eget namn

Ange om du vill att Offentligt ska vara på eller av:

• Om du väljer På kan vem som helst ansluta till nätverket och komma åt produkten
  • Om du väljer Av kan bara personer som du väljer komma åt produkten. (Du kan välja användare i systeminställningarna)

Tryck på Spara

Lägga till musiktjänster

Välj en musiktjänst som ska läggas till:

• Om du redan har ett konto för tjänsten anger du användarnamn och lösenord
  • Om du inte redan har ett konto för tjänsten skapar du ett genom att följa anvisningarna i appen

När tjänsten har lagts till kan du välja ännu en tjänst att lägga till.

Konfigurera en röstassistent

Obs! Röstassistenter finns inte tillgängliga i alla regioner.

Välj den röstassistent du vill använda:

• Om du redan har ett konto för röstassistenten anger du användarnamn och lösenord
  • Om du inte redan har ett konto för röstassistenten skapar du ett genom att följa anvisningarna i appen

Välj det språk som du vill använda med röstassistenten

Obs! För att få åtkomst till musiktjänster via röstkommandon med Amazon Alexa-assistenten öppnar du Alexa-appen och lägger till önskade tjänster på ditt Amazon-konto.