Ställa in högtalaren

Se till att högtalaren är i installationsläge

Högtalaren är i installationsläget när den övre och nedre delen av ljusringen lyser gult.

Gult ljus upptill och nedtill

Om den övre och nedre delen av ljusringen inte lyser gult:

Anslut högtalaren till ett eluttag med USB-C-kabel och strömkälla

Slå på högtalaren genom att trycka på högtalarens strömknapp

Tryck samtidigt på och håll ned knapparna Volym - och Spela/pausa i sex sekunder. När du håller ned knapparna, lyser sidorna av ljusringen vitt och ökar i storlek

Hämta Bose Music-appen

Med Bose Music-appen kan du konfigurera och styra högtalaren från en mobil enhet, t.ex. en smarttelefon eller surfplatta. Med hjälp av appen fungerar enheten som en fjärrkontroll för högtalaren: Du kan streama musik, ställa in och ändra förval, lägga till musiktjänster, utforska webbradiokanaler, konfigurera en röstassistent och hantera högtalarinställningar.

Skapa ett Bose-konto eller logga in på ditt befintliga Bose-konto

Hämta och installera den kostnadsfria Bose Music-appen från appbutiken på din mobila enhet

Om du inte har något Bose-konto väljer du Skapa konto och följer anvisningarna i appen

Om du redan har ett Bose-konto trycker du på Logga in och anger ditt användarnamn och lösenord

Lägga till högtalaren till ditt konto och nätverk

Välj högtalaren på skärmen Add Product (Lägg till produkt). Om du installerar flera produkter letar du upp den du vill konfigurera genom att dra åt vänster eller höger

Obs! Om du inte ser högtalaren:

Välj ditt Wi-Fi-nätverk i listan och ange lösenordet. Obs! Om du inte ser nätverket väljer du alternativet Manually Enter Wi-Fi (Ange Wi-Fi manuellt) och anger nätverksnamn, säkerhetstyp och lösenord

Tryck på Submit (Skicka) och vänta medan högtalaren ansluts till nätverket

Välj ett namn eller ange ett namn för högtalaren genom att välja Custom Name (Eget namn)

Välj om du vill dela högtalaren med andra personer i ditt nätverk. Mer information finns i Ställa in produktens delningsläge

Tryck på Spara

Lägga till musiktjänster

Välj en musiktjänst som ska läggas till:

• Om du redan har ett konto för tjänsten anger du användarnamn och lösenord
  • Om du inte redan har ett konto för tjänsten skapar du ett genom att följa anvisningarna i appen

När tjänsten har lagts till kan du välja ännu en tjänst att lägga till.

Konfigurera en röstassistent

Välj den röstassistent du vill använda:

• Om du redan har ett konto för röstassistenten anger du användarnamn och lösenord
  • Om du inte redan har ett konto för röstassistenten skapar du ett genom att följa anvisningarna i appen

Obs! Röstassistenter finns inte tillgängliga i alla regioner.