Installera systemet

Första gången du använder SoundLink®-högtalaren måste du ansluta den till ett eluttag och ladda batteriet i tre timmar. När batteriet laddar kan du börja använda högtalaren.

Så här ansluter du till ett eluttag:

Beroende på vilken nätadapter du använder fäller du ut stiften på nätadaptern

eller sätter fast stickkontakten för din region i nätadaptern

Anslut strömkabeln på nätadaptern till kontakten på baksidan av högtalaren

Anslut nätadaptern till ett vägguttag. Högtalaren avger en signal som bekräftar anslutningen till vägguttaget och laddningen påbörjas. Batteriindikatorn på framsidan av högtalaren blinkar gult, vilket betyder att batteriet laddas

Para ihop och ansluta en enhet till högtalaren

Du kan para ihop och ansluta högtalaren med en annan enhet redan första gången du slår på den. Så här gör du för att para ihop och ansluta enheten:

Tryck på POWER på högtalaren. Bluetooth®-statuslampan på högtalaren blinkar blått, vilket betyder att högtalaren kan identifieras

Strömsladd

Aktivera Bluetooth på enheten

Leta rätt på listan med Bluetooth-enheten och välj enheten ”Bose SLIII”. Om du uppmanas att ange ett lösenord anger du ”0000” (fyra nollor)

När ihopparningen är klar och enheten anslutits till högtalaren slutar Bluetooth-statuslampan blinka blått och övergår till att lysa med ett fast, vitt sken och en signal hörs från högtalaren.

Om du vill para ihop ytterligare enheter läser du vidare i avsnittet Lägga till ytterligare en enhet till högtalaren