Batterifack

Förutom batterierna finns det även brytare inuti batterifacket. Brytarna styr funktionen för automatisk avstängning och om ljud hörs i ena eller båda öronen.

Öppna batterifacket

Tryck på fingerfördjupningen på batterifackets lock och skjut locket nedåt. Locket sitter fast på enheten. Försök inte ta loss det.

Obs! Batterifackets lock ska gå att stänga ordentligt. Du kan behöva trycka till lite extra på locket för att det ska öppnas.

Sätta i eller byta ut batterier

Gör så här för att sätta i eller byta ut batterierna:

Stäng av strömmen till headsetet

Sätt i två alkaliska AA-batterier (medföljer) i kontrollmodulen, tänk på att vända polerna rätt

Obs! Det går att använda uppladdningsbara batterier, men det påverkar exaktheten för batteriindikatorn.

Om du vill ha mer information om brytarna inuti batterifacket kan du se Ställa in kontrollmodulens brytare.