Uppdatera systemet

Gäller:

Innan du börjar

Så här uppdaterar du systemet:

• Om extrabatteriet är anslutet till systemet måste systemets batterinivå vara minst 30 %. Se avsnittet Kontrollera batterinivå. När systemets batterinivå har uppnått 30 % kan systemet uppdateras med hjälp av båda batterierna eller via ett vägguttag. Vi rekommenderar att systemet ansluts till ett vägguttag
  • En dator med internetåtkomst krävs
  • En USB-A- till mikro-USB-B-kabel krävs

Installera en uppdatering

Öppna en webbläsare på datorn och gå till btu.bose.com. Håll webbläsaren öppen under hela processen.

Granska användningsvillkoren för Bose Updater och klicka sedan på "Godkänn och fortsätt" om du vill köra uppdateringsprogrammet.

Klicka på "Hämta" för att hämta uppdateringen.

Om din webbläsare föreslår olika hämtningsalternativ väljer du "Kör." när filen har hämtats. Öppna sedan filen och installera uppdateringsprogrammet.

Anslut en USB-kabel från datorn till produktens SERVICE-uttag.

Kontrollera att systemets strömbrytare är påslagen (ON), dvs. i uppåtriktat läge.

Klicka på "Verkställ ändringar." (Obs! Om ingen uppdatering finns tillgänglig anger uppdateringsprogrammet att din produkt är uppdaterad.)

När systemet har uppdaterats kopplar du bort produkten från datorn.