Använda AUX-ingången

På A20® Aviation-headsetet finns en AUX-ljudingång på 3,5 mm, så att du kan använda headsetet med en extern ljudkälla, som en bärbar GPS eller ljudenhet. Anslutningen sitter längst ner på kontrollmodulen.

Använd den medföljande 3,5 mm adapterkabeln för att ansluta en extern ljudenhet. Sätt i den ena änden av adapterkabeln i hörlursuttaget på enheten och den andra änden i headsetets AUX-ljudingång.

Obs! Kontrollmodulen kan inte kontrollera funktionerna hos den anslutna enheten.

obs! ljud från en aux-källa hörs inte om väljaren för andrahandsljudläge är avstängd.

Väljare för andrahandsljudläge

Ljudprioritet

Med A20 Aviation-headsetet kan du bestämma i vilken ordning du vill ha de ljudkällor som du vill höra medan du använder headsetet. Mer information finns i Ställa in kontrollmodulens funktionsomkopplare.