Tillgänglig för leverans inom 1-2 affärsdagar, med 90 dagars riskfri provperiod och kostnadsfri standardleverans

Använda AUX-ingången

På A20® aviation-headsetet finns en AUX-ljudingång på 3,5 mm, så att du kan använda headsetet med en extern ljudkälla, som en bärbar GPS eller ljudenhet. Anslutningen sitter längst ner på kontrollmodulen.

Ditt headset har även en 3,5 mm adapterkabel så att du kan ansluta en extern ljudenhet. Sätt i den ena änden av adapterkabeln i hörlursuttaget på enheten och den andra änden i headsetets AUX-ljudingång.

obs! detta fungerar inte om inte omkopplaren för multifunktion/ljudprioritet är påslagen (i läget högst upp eller i mitten).

Omkopplare för multifunktion/ljudprioritet

Ljudprioritet

Med A20 aviation-headsetet kan du bestämma i vilken ordning du vill ha de ljudkällor som du vill höra medan du använder headsetet. Se Använda omkopplaren för multifunktion/ljudprioritet för mer information.

Obs! När headset endast går på batteri och inte är inkopplat till en intercom, kommer det att stängas av även när det finns en aux-ljudingång. För att använda headsetet för att lyssna på ljud via aux-ingången när det är bortkopplat från en intercom, eller som ett trådlöst Bluetooth-headset för att ringa eller ta emot samtal, rekommenderar vi att du kopplar bort Auto Off-funktionen för att det ska fungera utan avbrott. Mer information finns i Ställa in kontrollmodulens funktionsomkopplare.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback