Använda omkopplaren för sekundärt ljudläge

Om du har anslutit någon sekundär ljudkälla till headsetet, måste du ange hur den källan ska höras. Med omkopplaren för sekundärt ljudläge på kontrollmodulen kan du välja hur de sekundära ljudkällorna ska höras.

Omkopplaren har tre lägen: MUTE, MIX och OFF (Ljud av, Blandning och Av).

position

funktion

Intercom prioriteras framför de sekundära ljudkällorna.

beskrivning

Ljudet för alla sekundära ljudkällor stängs av om en intercom-signal identifieras. Sekundärljudet aktiveras dock igen när intercom-ljudet upphör.

position

funktion

Intercom-ljudet blandas med de sekundära ljudkällorna.

beskrivning

Alla sekundära ljudkällor blandas med intercom-ljudet. Ljudet från anslutna enheter spelas upp även när du kommunicerar via intercom.

Obs! I blandningsläget hörs högst två ljudkällor: intercom-enheten och en (1) sekundär källa.

position

funktion

endast intercom

obs! i av-läget inaktiveras bluetooth®-strömmen och alla antenner.

beskrivning

endast intercom-ljudet är aktivt. alla sekundära ljudkällor stängs av.

obs! om du aktiverar av-läget när du är ansluten till en bluetooth-källa, kan du behöva upprätta bluetooth-anslutningen igen nästa gång du slår på headsetet.

Obs! Du kan ta emot ljud från endast en (1) sekundär källa åt gången. Ljudet från en sekundär källa åsidosätter inte intercom-meddelandena.

obs! ljudet för de andra sekundära ljudkällorna stängs av automatiskt vid inkommande och utgående samtal, om du har ställt in omkopplaren för sekundärt ljudläge på ljud av-läget eller blandningsläget. vid bluetooth-telefonsamtal blandas intercom-ljudet och ljudet från telefonsamtalet.

Information om hur du väljer prioritet för de sekundära ljudkällorna hittar du i Ställa in driftsomkopplarna på kontrollmodulen.