Lifestyle® 35 serie IV DVD underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra högtalarläge

Systemet kan ställas in för uppspelning från 2, 3 eller 5 högtalare. Detta är användbart till exempel för att spela upp stereoljud (dvs. En CD) på två högtalare som det ursprungligen var tänkt. Det är också användbart i situationer när du inte kan ansluta alla fem högtalarna till ditt system.

Ändra högtalarlägen:

Obs! Om CD-DVD-källan är vald måste en CD- eller DVD-skiva finnas i systemet.

Så här ändrar du högtalarläget med hjälp av systemdisplayen:
  1. Systemet måste spela upp ljud
  2. Tryck på knappen Inställningar på Lifestyle-systemets fjärrkontroll
  3. Tryck på nedåtpilen för att välja högtalarläge
  4. Tryck på högerpilen
  5. Tryck på uppåt- eller nedåtpilarna för att ändra antalet högtalare som ska spelas upp
    1. 2 – det gör att ljudet endast kan spelas upp från vänster och höger fronthögtalare
    2. 3 – det gör att ljudet endast kan spelas upp från vänster och höger framsida och centerkanalhögtalarna
    3. 5 Ljud – detta gör att ljudet kan spelas upp genom alla 5 högtalarna. Ljudet optimeras dock för musikkällor. D.v.s. CD, mp3 etc.
    4. 5 Video – med det här alternativet kan du spela upp ljud via alla 5 högtalarna. Ljudet optimeras dock för video-ljudspår. D.v.s. Filmer
Så här ändrar du högtalarläget med TV:n:
  1. Systemet måste spela upp ljud
  2. Kontrollera att TV:n är på med rätt ingång vald
  3. Tryck på knappen Inställningar på Lifestyle-systemets fjärrkontroll
  4. Tryck på nedåtpilen för att välja högtalarläge
  5. Tryck på högerpilen
  6. Tryck på uppåt- eller nedåtpilarna för att ändra antalet högtalare som ska spelas upp
    1. 2 – det gör att ljudet endast kan spelas upp från vänster och höger fronthögtalare
    2. 3 – det gör att ljudet endast kan spelas upp från vänster och höger framsida och centerkanalhögtalarna
    3. 5 Ljud – detta gör att ljudet kan spelas upp genom alla 5 högtalarna. Ljudet optimeras dock för musikkällor. D.v.s. CD, mp3 etc.
    4. 5 Video – med det här alternativet kan du spela upp ljud via alla 5 högtalarna. Ljudet optimeras dock för video-ljudspår. D.v.s. Filmer