SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera dialogläge

Dialogläget är tillgängligt på ditt system för att göra röster mer distinkta och begripliga. Detta är användbart t.ex. när du tittar på en film eller visar ett tal med en quiter.

Så här aktiverar eller avaktiverar du dialogläge:

Tryck på dialogläget på fjärrkontrollen icon Knappen på den nedre raden av SoundTouch Soundbar-fjärrkontrollen. Lampan på soundbaren ovanför den valda källan lyser grönt när läget är aktiverat. Dialogläge stängs av när du stänger av soundbarhögtalaren.

Om du vill att dialogläget inte ska stängas av när du stänger av soundbarhögtalaren håller du ned dialogläget icon knappen tills lampan på soundbaren för den valda källan blinkar grönt två gånger. Dialogläget är nu aktivt tills du trycker på och håller ned knappen igen.