Bose TV Speaker

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera automatisk väckning

Med automatisk väckning kan du slå på produkten utan fjärrkontroll. Bose-produkten kan till exempel slås på automatiskt när du slår på TV:n eller kabeldosan.

Aktivera eller avaktivera funktionen för automatisk väckning.

TV-apparater eller enheter som är anslutna till högtalaren

När automatisk väckning är på slås systemet på automatiskt när ljudet tas emot. När automatisk aktivering är avstängd slås systemet på endast när du trycker på strömknappen på fjärrkontrollen. (Obs! Om den är ansluten via HDMI kan HDMI-CEC-funktionen [Consumer Electronics Control] på TV:n automatiskt slå på eller stänga av produkten, vilket åsidosätter inställningen för automatisk väckning.)

På fjärrkontrollen håller du strömbrytaren intryckt i cirka fem sekunder tills en ton hörs och lampan på produkten blinkar gult. En stigande ton betyder att Auto-wake är på. En fallande ton betyder att Auto-wake är avstängd.

Bluetooth®-enheter

Funktionen för automatisk väckning är avsedd för enheter som är anslutna till högtalaren. Mer information finns i avsnittet ovan.

Trådlösa Bluetooth-enheter kan slå på högtalaren även med automatisk väckning. Du kan också gå till Bluetooth-menyn på en enhet du har tidigare anslutit (dvs. smartphone eller surfplatta), välj din högtalare så slås den på högtalaren. (Tips! För Bluetooth-enheter som du inte tidigare har anslutit måste du ansluta en gång innan det här fungerar. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.