SoundLink® Color Bluetooth®-högtalare

Försäljning från 2014 – 2017

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra språk för röstanvisningar

Produkten har flera olika språkval för röstmeddelanden så att du kan höra hörbara meddelanden från produkten på önskat språk.

Välja språk för röstuppmaningar:

När du slår på högtalaren för första gången använder du knapparna Volym + eller Volym - för att bläddra genom de tillgängliga språken och trycker sedan på och holdThe  Play/Pause butto nwhen yo uhear th elanguage you want.

Så här ändrar du språk efter den första installationen:

1. Tryck samtidigt på och håll ned knapparna spela upp/Pausa och Volym + tills du hör en röstprompt och Bluetooth®-lampan lyser blått
  2. Tryck på Volym + eller Volym - för att bläddra genom tillgängliga språk (engelska, spanska, franska, tyska, mandarin, Japanska, italienska, portugisiska, nederländska, ryska och polska)
  3. När du hör det språk du vill ha trycker du på och håller ned knappen spela upp/Paus för att välja det.