Bose TV Speaker

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda flera Bluetooth®-anslutningar

Multi-point är en funktion som gör att produkten kan ansluta till fler än en Bluetooth-enhet. Det är praktiskt att växla mellan två smartphones utan att koppla från och återansluta varje gång.

Så här hanterar du två anslutna Bluetooth®-enheter:

När du trycker på Bluetooth -knappen på fjärrkontrollen ansluts högtalaren automatiskt till den senast anslutna Bluetoot -enheten (jag passar är inom räckhåll och har Bluetooth aktiverat). Du kan ansluta en signal som är mer nyligen ansluten enhet b ygå till Bluetooth-inställningarna på secon denheten och välja din högtalare.

När två enheter är anslutna kan du enkelt spela upp musik från någon av enheterna utan att koppla från på eDevice och återansluta till varandra. Pausa bara den första enheten och lägg sedan in den från den andra.

Information om hur du ansluter enheter finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.