SoundLink® Color Bluetooth®-högtalare

Försäljning från 2014 – 2017

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller inaktivera skeppningsläge

Produkten går automatiskt in i Ship-läge för att skydda batteriet under längre perioder utan användning. Lär dig hur du går in i eller avslutar Ship-läget på ditt system.

Så här går du in i eller ur leveransläget:

Går in i leveranssätt

Obs! Om du går in i leveransläget startas produkten om, men inställningarna raderas inte, t.ex. språkval eller Bluetooth®-enhetsminne.
  1. Anslut produkten till en laddare
  2. På produktens ovansida håller du knappen spela/Paus intryckt i minst 15 sekunder
  3.  Medan du fortsätter att hålla Play/Paus ebutton, koppla ur laddaren
  4. Släpp Play/Paus ebutton.

Avslutar skeppningsläge

Anslut produkten till en laddare om du vill skicka produkten.

Gå till eller avsluta leveransläget.

Gå till leveranssätt:

Om du går in i leveransläget startas produkten om, men inställningarna raderas inte, t.ex. språkval eller Bluetooth®-enhetsminne.
  1. Anslut högtalaren till ett eluttag
  2. Håll Multi-Function intryckt icon knapp i 10 sekunder
  3. Samtidigt som du fortsätter att hålla ned multifunktionen icon kopplar du bort högtalaren från elnätet
  4. Släpp multifunktionen icon knappen.

Avsluta leveranssätt:

• Om du vill väcka produkten från leveransläget ansluter du den till ett nätuttag.