Lifestyle® 35 serie IV DVD underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra inställningarna på TV-alternativet

Alternativet Inställningar på TV på systemmenyn avgör om Bose-menyerna ska visas på både systemkonsolen och den anslutna TV:n, eller bara på systemkonsolen. Om du till exempel vill justera systeminställningarna utan att täcka bilden på TV:n kan du välja det alternativet här.

Justera inställningarna på TV-alternativet.

1. Slå på systemet och TV:n.
  2. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald
  3. Använd pilknappen och bläddra åt höger för att välja  ikonen Video
  4. Bläddra nedåt och välj Inställningar på TV:n.
  5. Tryck på höger knapp för att välja aktuell inställning
  6. Använd pilarna U pand down för att välja ett alternativ:
    1. Du kan använda   Bose -inställningsmenyn för TV:n, CBL-SAT-, VCR- och AUX-källor på både TV:n och systemets konsolskärm
    2. N owil visar inställningsmenyn för TV:n, CBL-SAT, VCR- och AUX-källor endast på systemkonsolens skärm
  7. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.