Lifestyle 650 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Konfigurera en Amazon Alexa-enhet som en Bluetooth®-källa

Din Amazon Alexa-enhet kan paras ihop med Bose-högtalaren via Bluetooth. På så sätt kan du använda din Alexa-enhet som vanligt när du hör den via Bose-högtalaren.

Ansluta Amazon Echo Dot:

Obs! För bästa prestanda ska du inte placera Echo Dot inom 3 meter från Bose-systemet

Första gången du ställer in:

1. Hämta och installera Amazon Alexa-appen från appbutiken på enheten

2. Öppna Alexa-appen och följ appinstruktionerna för att ansluta Dot till ditt trådlösa nätverk

3. När du uppmanas till det väljer du att ansluta Echo Dot med. BluetoothOch para sedan ihop det med Bose-systemet:

1. Öppna SoundTouch-appen, gå till Meny > Inställningar > Högtalarinställningar och välj Bose-systemet att para ihop

2. På skärmen för systeminformation väljer duBluetoothVälj sedan Para ihop ny enhet

3. Gå tillbaka till Amazon Alexa-appen och anslut till Bose-systemet genom att välja det från tillgängliga Bluetooth enhetslista

Om Echo Dot redan är ansluten till ditt trådlösa nätverk:

1. På menyn i Amazon Alexa-appen väljer du Inställningar

2. Välj din Echo Dot under enhetslistan

3. VäljBluetoothDu behöver alltså inte bära runt på en fjärrkontroll.

4. Välj Para ihop en ny enhet och para sedan ihop den med Bose-systemet:

1. Öppna SoundTouch-appen, gå till Meny > Inställningar > Högtalarinställningar och välj Bose-systemet att para ihop

2. Öppna skärmen med systeminformation och väljBluetoothVälj sedan Para ihop ny enhet

3. Gå tillbaka till Amazon Alexa-appen och anslut till Bose-systemet genom att välja det från tillgängliga Bluetooth enhetslista

• Se till att Bose-systemprogramvaran är uppdaterad så att systemet inte kan gå in i standby-läge och koppla från Echo Dot efter 20 minuter

• Om Echo Dot kopplas bort slår du på Bose-systemet Bluetooth Källa, säg sedan, ”Alexa, anslut till BluetoothDu behöver alltså inte bära runt på en fjärrkontroll.