90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera AirPlay-optimering

AirPlay-optimeringsinställningen ger AirPlay-prestanda så att den kan ge bästa möjliga integrering med AirPlay-enheter.

Så här aktiverar eller avaktiverar du AirPlay-optimering:

AirPlay-optimering rekommenderas för AirPlay för att förbättra AirPlay-uppspelning och tillförlitlighet. Om du aktiverar optimering startas systemets AirPlay-chip om de tidiga AM-timmarna så länge systemet inte används
  1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen uppe till vänster

2. Välj Inställningar > Högtalarinställningar > och välj önskat system

3. Välj Avancerad installation

4. Använd AirPlay-optimeringen för att slå på inställningen (växla till höger) eller av (växla till vänster)

5. Välj ja för att bekräfta ändringen

6. Vänta medan systemets AirPlay-chip återställs. Systemet stängs inte av men kan vara oanvändbart i ungefär en minut medan chipet återställs