Lifestyle® 35 serie IV DVD underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Justera volymnivån i mittkanalen

Du kan höja eller sänka volymen för centerhögtalarljudet. Detta kan till exempel hjälpa till att öka eller minska tydligheten hos röster i det ljud du lyssnar på.

Justera den mittre högtalarens nivå.

Innan du börjar

Du kan justera volymen för centerhögtalaren medan systemet spelar soun din 3-högtalarläge. Mer information finns i ändra högtalarläge.

Så här justerar du den här inställningen från systemdisplayen:

1. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
  2.  Använd pilknapparna på fjärrkontrollen och bläddra ned till Centrera kanal att > -ikonen visas bredvid den
  3. Tryck på knappen Righ tså att > -symbolen visas bredvid numret
  4. Använd upp - och nedknapparna för att justera den mittre högtalarens volymnivå
  5. Tryck på knappen Inställningar för att stänga menyn.

Så här justerar du den här inställningen från menyn på TV:n:

1. Slå på systemet och TV:n.
  2. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald
  3. Använd pilknapparna för att bläddra ned till ikonen Centrera kanal
  4. Tryck på höger knapp för att välja aktuell inställning. Standardnivån är 0
  5. Använd U pand Dow nbuttons för att justera den centrala högtalarvolymen.