Lifestyle® 38 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2004 – 2006

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in föräldrakontroller

Med föräldrakontrollerna kan du förhindra att användare visar filmer baserat på klassificeringen. Du kan välja Lås ej klassificerade skivor om du vill blockera ej klassificerade skivor eller låsa skivor som är klassade ovan om du vill blockera skivor som är högre än en viss klassificering. De här alternativen baseras på MPAA-klassningar som vanligtvis kodas på DVD-skivan.

Ställa in föräldrakontroll:

Parental contro loptions är baserade på MPAA-klassningar som kodar för dto DVD-skivor. Du kan ställa in graderingar för klassade och oklassificerade DVD-skivor.

Ställa in föräldrakontroll för DVD-skivor i prestandaklassen

De låsta skivorna med Abov -inställning blockerar DVD-skivor som har klassats som högre än den valda klassningen.  Om till exempel Låsskivor som är klassade ovan är inställda på 5 kommer DVD-skivor med en klassificering på 6 eller högre att blockeras. Så här väljer du en inställning:
  1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra till DVD Lockoch tryck sedan på Enter
  3. Ange ditt lösenord o rcreate One
  4. Bläddra till Låsskivor med ovanstående klassificeringoch tryck sedan på Enter
  5. Bläddra till önskad begränsningsnivå
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.

Ställa in föräldrakontroll för oklassificerade DVD-skivor

Inställningen Lock Unrated Disc Setting kan blockera DVD-skivor som inte har någon klassificering. Så här väljer du en inställning:
  1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra till DVD Lockoch tryck sedan på Enter
  3. Ange ditt lösenord o rcreate One
  4. Tryck på Enter
  5. Bläddra till O eller Av.
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.

Motion Picture Association of America (MPAA) Rating System

Parental Control Setting MPAA Rating Audience Restriction
8   ingen
7 NC - 17 vuxna publiker
6 R mogna målgrupper
5   mogna teenage publiker
4 PG-13 Teenage publik
3 PG mogna unga målgrupper
2   mest mycket publiker
1 G Allmänt