Lifestyle® 18 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2003 – 2004

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda komponentvideokablar med ditt system

Du kan ansluta video till systemet och/eller skicka den till TV:n med hjälp av en komponentvideoadapter. Detta ger den bästa bildkvaliteten från ditt system.

Så här konfigurerar du komponentvideoadaptern:

Innan du börjar

Se till att du har rätt adapter. Komponentvideoadaptern för ditt system identifieras av en svart kompositkontakt på sidan med två kontakter på adaptern.

Ansluta adaptern

1. Anslut adapterns två kontakter till s-Video - och Composite -uttagen i avsnittet video OUT på baksidan av systemkonsolen
  2. Anslut en komponentvideokabel till den andra änden av adaptern. Se till att de röda, gröna och blå kontakterna på kabeln överensstämmer med samma färgade kontakter på adaptern
  3. Anslut den andra änden av komponentkabeln till de röda, gröna och blå komponentvideouttagen på TV:n.

Konfigurera systemet

1. Slå på systemet
  2. På fjärrkontrollen trycker du på knappen Inställningar (tips: Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald)
  3. Bläddra ned till Systeminställningaroch tryck sedan på Enter
  4. Bläddra ned till videoutgång
  5. Rulla åt höger och välj YPbPr
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn