CineMate® serie II digitalt högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2009 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera fjärrkontrollen

Den universella fjärrkontrollen för ditt system kan styra andra enheter, till exempel en kabelbox eller Blu-ray-spelare som är ansluten till produkten. Lär dig hur du programmerar universalfjärrkontrollen för att styra en ansluten enhet.

Vilken fjärrkontroll använder du?

Obs! En programmerbar universalfjärrkontroll finns som tillbehör till din produkt. Fjärrkontrollen som medföljde produkten kan inte programmeras för att styra andra enheter.

Välj en fjärrkontroll för att se om den ser ut som din. Följ i så fall instruktionerna.

RC-PWS

RC-PWS II ELLER III.