Lifestyle® 18 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2003 – 2004

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera fjärrkontrollen

Den universella fjärrkontrollen för ditt system kan styra andra enheter, till exempel en kabelbox eller Blu-ray-spelare som är ansluten till produkten. Lär dig hur du programmerar universalfjärrkontrollen för att styra en ansluten enhet.

Så här programmerar du fjärrkontrollen:

1. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts
  2. Bläddra ned till System Setup (systeminställningar)och tryck sedan på Enter
  3. Bläddra nedåt för att välja mer att ytterligare alternativ visas
  4. Bläddra till Skicka IR-kommandon och välj Nej
  5. Bläddra till ta emot IR-kommandon och välj Nej
  6. Bläddra till Konfiguration av fjärrkontrolloch tryck sedan på Enter
  7. Scrol lright t väljer den källa som används för att byta TV-kanaler och trycker sedan på Enter . (  Om du till exempel har en kabelmottagare ansluten till T von systemkonsolen väljer du TV)
  8. Bläddra till och välj TV-märkeoch bläddra sedan åt vänster eller höger för att välja TV-märke.
  9. Bläddra ned till välj TV-enhetskodoch bläddra sedan åt höger för att välja den första koden
  10. Testa fjärrkontrollen:
    • Om enheten styrs trycker du på Enter för att avsluta
    •   Om det inte kontrollerar att din devic eor har begränsad funktionalitet upprepar du dessa steg med nästa kod för märket.
Upprepa steg 8 och  9för att programmera fjärrkontrollen så att den kan anslutas till ditt system, men välj [source] Brand och [source] COD eistället för TV Bror dand TV Code. (    Om du till exempel vill styra en DVD-uppspelning ansluten till AUX på systemkonsolen väljer du AUX Brand och AUX Code i steg 8 och 9.)

Tips! Din systemkonsol styr andra enheter, inte fjärrkontrollen.  Om du har svårt att styra en enhet ansluter du en IR-sändare. Ettaemitter som burken finnas använt med din system.
  1. Anslut sändaren till IR -uttaget på systemkonsol
  2. Placera den plana sidan av IR-sändaren på eller nära fjärrsensorn för den eller de enheter som ska styras.
    Tips! Fjärrsensorn på enheten är ofta en liten genomskinlig plast på enhetens framsida.

Så här använder du TV-sensorn:

1. Anslut TV-sensorn till TV-sensoruttaget på mediets anslutningspanel. TV-sensorns uttag är av samma typ och nära IR-sändaren och seriella datauttag. TV-sensoruttaget är det övre
  2. Kontrollera att TV:n är på med rätt ingång vald
  3. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
  4. Tryck på nedåtpilen tills TV-status har valts
  5. På höger sida av skärmen visas olika information. Titta på TV-strömstatus
  6. Flytta den platta sidan av TV-sensorn långsamt runt baksidan av TV:n tills TV:ns strömstatus visar på
  7. Använd tejpen för att fästa TV-sensorn på den här platsen
  8. Tryck på nedåtpilen tills Systeminställningar har valts och tryck sedan på Retur
  9. Tryck på nedåtpilen tills TV-ström har valts
  10. Tryck på vänster- eller högerpilen tills Automatisk har valts
  11. Tryck på knappen Avsluta för att stänga inställningsmenyn
Obs! TV-sensorn är inte kompatibel med plasma-, LCD- eller DLP-tv-apparater.