Lifestyle 650 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Programmera fjärrkontrollen

Den universella fjärrkontrollen för ditt system kan styra andra enheter, till exempel en kabelbox eller Blu-ray-spelare som är ansluten till produkten. Lär dig hur du programmerar universalfjärrkontrollen för att styra en ansluten enhet.

Använd Bose Unify-menyn för att programmera fjärrkontrollen.

Så här gör du för att ansluta TV:n:
  1. Tryck  på KNAPPEN INSTÄLLNINGAR på konsolen eller fjärrkontrollen för att visa systemmenyn på TV:n.
  2. Använd fjärrkontrollen för att välja ett alternativ:
    • Med TV Remote Autoprogram kan du programmera fjärrkontrollen.
    • Med Advanced Setup kan du ange TV:ns märke och modell. Om antingen märket eller modellen inte är tillgänglig kan du trycka på knapparna på TV-fjärrkontrollen för att identifiera TV:n.
Så här styr du en ansluten enhet:
  1. På konsolen eller fjärrkontrollen trycker du på KNAPPEN INSTÄLLNINGAR för att visa systemmenyn på TV:n.
  2. Använd fjärrkontrollen för att välja Enhetshantering.
  3. Välj Lägg till och följ anvisningarna på skärmen.
    • Om du redan har lagt till enheten väljer du först ta bort under Enhetshantering och följer instruktionerna för att ta bort enheten. Efter väljer du Lägg till för att återansluta och konfigurera enheten.
    • Om enheten är ansluten via HDMI och har funktioner för CEC (Consumer Electronics Control) , ställs du in.
    • Om du uppmanas att välja ett märke och en modell anger du informationen för enheten och följer instruktionerna.
Använda IR-sändare:
  Om fjärrkontrollen inte styr eller kontrollerar sa-enheten med jämna mellanrum kan du prova de medföljande IR-sändarna. Eftersom systemkonsolen – inte fjärrkontrollen – styr din enhet kan konsolplaceringen förhindra att du styr enheten. Om du placerar en IR-sändare på enheten ser du dock till att fjärrkontrollens signal alltid når enheten.
  1. Anslut kabeln till IR-uttaget  på baksidan av konsolen.
  2. Plac ean-sändare på den andra änden av cablen eller nära den devce som  ska kontrolleras. (Det finns 3 sändare på kabeln t ocplace nära flera enheter, om det behövs.)
    Tips! Fjärrsensorn på TV:n eller enheten mjukgör jag en liten genomskinlig plasti på enhetens framsida.
Så här startar/stänger du av enheter automatiskt samtidigt:
Om dina enheter är anslutna via HDMI och har funktioner för CEC (Consumer Electronics Control) bör de automatiskt slås på/av när du startar /aktiverar Bose-systemet. Om en enhet inte är ansluten via HDMI eller inte har funktioner för CEC kan du slå på/stänga av systemet när du slår på/stänger av Bose-systemet:
  1. På konsolen eller fjärrkontrollen trycker du på KNAPPEN INSTÄLLNINGAR för att visa systemmenyn på TV:n.
  2. Använd fjärrkontrollen till att välja Power Macro.
  3. Välj den extra enhet som du vill slå på/av när du slår på/av Bose-systemet.