Lifestyle® 18 DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2003 – 2004

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda en annan fjärrkontroll för att styra Bose-systemet

Systemet kan ta emot IR-kommandon från andra fjärrkontroller. Detta är användbart om du till exempel vill programmera en universalfjärrkontroll från tredje part för att styra flera enheter i ditt hem, inklusive ditt Bose-system. Ta reda på hur du styr systemet med en annan fjärrkontroll.

Så här lär du en inlärningsfjärrkontroll fjärrkommandon för ditt system:

1. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen . (Tips: Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång har valts)
  2. Bläddra ned till System Setup (systeminställningar)och tryck sedan på Enter
  3. Bläddra ned och välj ta emot IR-kommandonoch bläddra sedan åt vänster för att välja Av.
  4. Bläddra ned till Skicka IR-kommandonoch bläddra sedan åt vänster för att välja
  5. Anslut IR-sändaren till IR-uttaget på systemkonsolens baksida. (Mer information finns i Programmera din remot eoch i avsnittet IR-sändare)
  6. FAC -eflat sida av emitte råttaesensor på fjärrkontrollen för inlärning
  7. Följ de e-instruktioner som finns för att lära fjärrkontrollen kommandon
  8. När du är klar återgår du till systemmenyn och ställer in Skicka IR-kommandon på av och ställer in ta emot IR-kommandon
  9. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn