Lifestyle® 38 serie IV DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2009

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda komposit- eller s-videokabel

Du kan ansluta video till systemet och TV:n med komposit- eller s-videokablar: Komposit är vanligare och, kompartivt, s-video ger bättre bildkvalitet.

Så här använder du en komposit-/s-video:

1. Anslut komposit- eller s-videokabeln till rätt videoutgång på mediets anslutningspanel
  2. Anslut komposit- eller s-videokabeln till rätt videoingång på TV:n.
Från systemdisplayen:
  1. Stäng av Lifestyle-systemet
  2. Tryck på och håll ned Enter-knappen på mediecentrets kontrollpanel
  3. Håll ned Enter-knappen och tryck på knappen lagra på mediecentrets kontrollpanel tills Video: Visas på displayen
  4. Fortsätt att hålla ned Enter-knappen och tryck på Volym upp-knappen tills Video: NTSC Composite + s-Video visas på skärmen. När önskat val visas släpper du Enter-knappen
Från TV:n:
  1. Slå på Lifestyle-systemet och välj CBL-SAT-ljudkällan
  2. Kontrollera att TV:n är på med rätt ingång vald
  3. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
  4. Tryck på högerpilen tills Video har valts. Tryck på Enter
  5. Tryck på nedåtpilen tills videoanslutning har valts. Tryck på Enter
  6. Tryck på nedåtpilen för att välja Komposit + s-Video och tryck sedan på Enter
  7. Tryck på knappen Avsluta för att lämna menyn