Lifestyle® V30 underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra inställningar för huskod

Om du ställer in huskoden kopplas fjärrkontrollen till systemet för tillförlitlig kontroll. Huskoden är justerbar för att undvika störningar i situationer där en annan enhet oväntat styr ditt system.

Så här ändrar du huskoden:

1. Stäng av systemet
  2. Ta bort batteriluckan på baksidan av fjärrkontrollen
  3. Använd ett litet redskap ovanför batterifacket (t.ex. ett gem eller en penna) för att ändra de fyra första brytarnas positioner. Dessa strömbrytare är huskoden
  4. Sätt tillbaka batteriluckan
  5. På systemdisplayen trycker du på och håller ned den mittre sekretessknappen . Huskod visas på konsolens display med fyra rutor Visar aktuell huskod
  6. Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen samtidigt som du håller in knappen Tyst. Ny huskod visas och de fyra rutorna ändras till Återspegla den nya huskoden
  7. Släpp upp knappen Tyst
    Obs! Om du har fler än en fjärrkontroll till ditt system ska du matcha positionen för omkopplaren för huskod på alla fjärrkontroller med den nya inställningen.