Acoustic Wave® musiksystem II

Försäljning från 2006 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta hörlurar till systemet

Du kan ansluta hörlurar till systemet i situationer där det krävs låg volym. Det kan vara användbart om du till exempel vill lyssna på ljud på natten utan att störa andra i hemmet med ljudet från högtalarna.

Ansluta hörlurar till ett Acoustic Wave musiksystem II.

1. Se till att headphon ekonomektor i 1/8-tums headphon einput på baksidan av radion
  2. Använd systemets kontrollpanel och ställ in ljudutgången på Hörlurar
    1. Håll Meny nedtryckt tills MENYN – INSTÄLLNINGAR – visas
    2. Tryck på alternativ tills HÖRLURSUTTAG: Visas
    3. Tryck på Justera för att ändra inställningen till HÖRLURAR
    4. Tryck på någon annan knapp än Meny eller uppspelningsläge för att stänga inställningsmenyn. Systemet stänger automatiskt inställningsmenyn efter 10 sekunders inaktivitet
Obs! Om du ansluter hörlurar stängs högtalarna av