90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Avgöra om en dator kör en 32-bitars eller 64-bitars Windows-version

Det är praktiskt att avgöra om datorn är 32- eller 64-bitars för att förstå kompatibilitet med 32- eller 64-bitarsprogram.

Så här avgör du om Windows 7 är 32- eller 64-bitars:

1. Klicka på Windows slogotyp längst ned till vänster på datorn
  2. Högerklicka på datorn och välj Egenskaper på menyn som visas: Om 64-bitars operativsystem visas bredvid Systemtypär det en 64-bitarsversion av Windows, annars är det en 32-bitarsversion av Windows.