90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda Bixi Gesture Remote med SoundTouch-system

Gesture Remote är en produkt från Bixi som kan användas med ett antal produkter, inklusive Bose SoundTouch-system. De rörelsekontroller som finns tillgängliga med Gesture Remote kan användas för att styra Bose-produkten. Lär dig mer om hur du använder Bixi Gesture Remote med dina Bose-system.

Styr SoundTouch med en Bixi-fjärrkontroll:

Bixi-rörelsefjärrkontrollen paras ihop med en mobil enhet via Bluetooth®. Så länge den mobila enheten finns i samma nätverk som SoundTouch-systemen kan fjärrkontrollen styra SoundTouch-systemen.

En Bixi-fjärrkontroll möjliggör ett antal handrörelser, såsom höjning/sänkning, kurva vänster, kurva höger, våg upp och våg ner, samt kombinationer av upp- och vänster- eller upp- och högervågor. Dessa graviditeter kan konfigureras med Bixi-appen på den enhet som är ansluten till fjärrkontrollen

Så här kommer du igång:

Anslut din Bixi-fjärrkontroll
  1. På den mobila enhet som ska paras ihop med Bixi-fjärrkontrollen installerar du Bixi-appen från enhetens appbutik
  2. Öppna Bixi-appen och följ appinstruktionerna för att ansluta fjärrkontrollen
Konfigurera fjärrörelser
  1. Använd Bixi-appen för att konfigurera handgester som ska användas för kontroll av SoundTouch-systemen
För mer information, besök bixi.io/faq