Bose TV Speaker

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Status för TV-högtalarens lysdiod:

icon  TV och icon Bluetooth®-indikatorlampor

Status Information
LED blinking white quicklyLED blinking white quickly Vit - pulssystemet startar

icon  TV-indikator

Status Information
LED solid white Vit – fast TV-källa har valts
LED blinking white quickly Vit - blinkande den här lampan blinkar varje gång ett kommando tas emot från fjärrkontrollen
LED blinking white quickly Vitt – pulssystemet är avstängt
LED blinking white quickly Grön TV-källa är vald och dialogläge är aktiverat
LED solid amber Gult – blinkande system uppdateras
LED solid amber Röd – blinkande systemfel. Koppla bort strömmen i 30 sekunder och försök igen

icon  Bluetooth-indikator

Status Information
LED solid white Vit – fast Bluetooth-källa har valts
LED blinking white quickly Vit – blinkar ansluta till en Bluetooth-enhet eller ta emot ett kommando från fjärrkontrollen.
LED blinking white quickly Vitt – pulssystemet är avstängt
LED blinking white quickly Grön Bluetooth-källa är vald och dialogläge är aktiverat
LED solid amber Blå – blinkande klar för anslutning till en Bluetooth-enhet