Companion® 5-datorhögtalare

Försäljning från 2015 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Statusindikatorer för Companion 5 Control Pod

LED State Description
Gult ljud av – systemets högtalare är tysta. Du hör inget ljud från datorn eller någon ansluten källa. Om du ansluter hörlurar till kontrollenheten väljs det här läget automatiskt
Grön aktiv – du hör den valda ljudkällan från systemets högtalare. Volymen regleras av ringen på reglaget enhet
Rött standbyläge – systemet är i energisparläge. När både USB-anslutningen från datorn och ingångssignalen från en ansluten ljudkälla är inaktiva i flera minuter stänger systemet av högtalarna och växlar till standbyläge. Systemet återgår till avstängt läge när USB-enheten används anslutningen aktiveras igen