SoundTouch Wireless Link-adapter

Försäljning från 2016 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Led-status för SoundTouch Wireless Link

icon  Bluetooth-lampa

Status

Information

Släckt

Bluetooth®-källan är inte vald

Blå, pulserande

Systemet är i läget för val av språk som inte finns i kartongen

Vit, blinkar snabbt

Bluetooth-källan ansluts

Vit

Bluetooth-källan är ansluten

Vit – blinkar två gånger och lyser sedan med ett fast sken när en annan enhet är ansluten

Vit – pulserar och blinkar sedan två gånger så att ihopparningslistan rensades
Obs! Ljuspulser vita (blå om inga enheter i minnet) medan knappen hålls intryckt, blinkar sedan twic eto bekräfta att ihopparningslistan har raderats

icon  Wi-Fi-lampa

Status

Information

Släckt

Ingen ström eller Wi-Fi-inaktivering

Vit, blinkande hämtning av systemuppdatering

Vit, blinkar snabbt och ansluter till nätverket

Vit – lyser med fast sken i 3 sekunder . Ntwo blinkar Installera systemuppdatering

Vit, fast ansluten till nätverket och påslagen

Vit, solid dim ansluten till networ kand avstängd

Gult fast system i inställningsläge (sänder Bose SoundTouch Wi-Fi-nätverk)

Gult, blinkande fel på fast programvara (kontakta Bose-support)

Gul, dubbel blinkning

Tryck på en ogiltig kontrollknapp
Obs! Lampan återgår till föregående läge efter dubbel blinkning